Předání Didaktického stromu - Slezská diakonie (pobočka Brno)

05.06.2020 18:24

Tvorba Didaktického stromu (pro brněnskou pobočku Slezské diakonie - Dorea www.sdbrno.cz/) nás všechny moc bavila a těšíme se na příští spolupráci. V plné kráse Vám "strom" představíme na naší podzimní výstavě. Nápad na šití stromu a předání vzájemných kontaktů proběhlo díky šití deky pro Vojtíška v projektu Deky z Lásky (www.dekyzlasky.cz/kopie-vzor-hotove-32) v roce 2018. 

 

Dále uvádím v plném znění text, který o nás napsali pracovníci Slezské diakonie:

"Včera (3. června2020) nám předaly milé dámy z Patchworkového klubu Brno didaktický strom, který jsme si v poradně rané péče dlouho přáli. 
Při předání jsme si udělali exkurzi prostor našeho Úseku Brno, představili jsme naše služby a dozvěděli se o aktivitách a členkách patchworkového klubu. 

Dámy si také vyzkoušely, jaké je relaxovat ve snoezelen místnosti. Poté nám předaly úžasný strom i s knihou haptických doplňků dle čtvero ročních období. Jako poděkování jsme si připravili také balíček s drobnými dárky, jako postavy anděla, hrnku s logem SD, letáčky služeb a časopisu Informátor.


Setkání bylo velmi příjemné, velmi děkujeme za dar, dámy mají zlaté ruce a dobré srdce.  Těšíme se i na další spolupráci, např. Na jejich plánované výstavě, kde bude umístěn i náš strom."                 

Zdroj textu: www.facebook.com/slezskadiakonieusekbrno/

 

Zpět