AUKCE HAND MADE VÝROBKŮ

14.11.2016 10:50

Naší kolegyňce z klubu přišel tento mailík. Samy se dle možností zapojíme a Vás bychom chtěly pořádat o totéž.

 

 

Milé tvořilky, milí tvořílci,

 

Obracíme se na vás s prosbou o pomoc. Rády bychom pomohly jedné rodině, rodině těžce nemocného Kubíka. Nejprve nám dovolte, abychom vám v krátkosti popsaly příběh této rodiny.

Celý příběh Kubíka si můžete přečíst na https://jakubnovotny.webnode.cz/ , https://www.facebook.com/Kub%C3%ADk-Novotn%C3%BD-17709277…/…


Tříletý Kubík byl až do nedávna úplně zdravý kluk, hrál si s ostatními dětmi, běhal, dělal vše, jako ostatní děti v jeho věku. Jednoho dne se ale Kubíkovi udělaly po těle modřiny a maminka ho vzala k lékaři doufajíc, že nejde o nic vážného. Bohužel, o chvíli později jim lékař zavolal, že musí do nemocnice, kde rodině po kontrolních odběrech sdělili hrozivou diagnózu, a následoval převoz do Brna, kde lékaři tuto hrozivou diagnózu potvrdili – malý Kubík trpí leukémií. Kubík teď potřebuje plenky velikost 5 -6, vlhčené ubrousky, flexipasy do lékárny, ale hlavně peníze, protože s Kubíkem je v nemocnici tatínek (doposud byl živitelem rodiny) a maminka je doma s Kubíkovou plně kojenou malou 4 měs. sestřičkou a 7 letým bráškou, takže bohužel přišli o příjem a žijí pouze z rodičovského příspěvku, který dostává maminka.

 

Proto bychom chtěly udělat AUKCI HAND MADE VÝROBKŮ a získané peníze darovat rodině, abychom jim alespoň trochu ulevily v jejich trápení.
Všimly jsme si, že máte šikovné ruce a vyrábíte, a proto pokud byste se k nám chtěli připojit, a rodině Kubíčka pomoci, pošlete prosím svůj výrobek / výrobky na adresu: Michaela Rusnoková, Hartvíkovice 73, 675 76. Samotná aukce pak bude probíhat na vytvořené facebookové skupině
https://www.facebook.com/Aukce-pro-Kub%C3%ADka-1855579964…/… kde budete moci nahlédnout, jak se daří výrobek dražit a jak celá akce probíhá.

 

Aukce bude probíhat pod záštitou Dobrotet, neziskové organizace a povedou ji tři dobrotety:

Veronika Schönbergerová,

Lucia Fejtová,

Michaela Rusnoková.

 

Předem moc děkujeme každému, kdo s námi pomůže.
Ze srdce děkujeme

Veronika, Lucka, Míša

Jakubnovotny
jakubnovotny.webnode.cz

Zpět