10. výročí klubu

23.12.2020 14:21

Letos jsme se s Vámi chtěly podělit na výstavě nejen o nová patchworková dílka, ale připomenout si i vznik našeho klubu. Je to skoro těžké uvěřit, ale až na pár změn v osazenstvu, jsme spolu už krásných 10 let. 

Za tu dobu členky klubu pojí nejenom láska k šití, ale vznikla skupinka, která společně sdílí radosti i občasné těžkosti denního života. V průběhu těchto let nás nejvíc zasáhla předčasná smrt naší kamarádky Zuzky. Byla zakládají členkou klubu a pro klub byla neocenitelná jako organizátorka a hlavně i jako kamarádka, která nám všem moc chybí. I na ni jsme si chtěly při naší výroční výstavě vzpomenout.

Kvůli nepříznivé zdravotní situaci v ČR byly výstavy a společenské akce buď úplně zrušeny nebo výrazně omezeny. Dotklo se to tedy i naší výstavy. Doufáme, že nám zachováte přízeň a uvidíme se na výstavě v příštím roce. Ať je pro nás všechny lepší, plný zdraví, štěstí a lásky.

 

V návaznosti na rozsáhlé a zničující požáry v Austrálii vyhlásila gilda "Wollongong Modern Quilt Guild",  sídlící v Novém Jižním Walesu, akci Šití bloků
s motivem stromů. Z těchto bloků pak byly ušity deky rodinám, postižených požárem a které přišly o všechno. Zadání: blok – čtverec o velikosti 12,5 inch
(31,5 cm) s motivem stromu. K této akci se připojily i členky našeho PW klubu (více o projektu: zasitakrasa.cz/.../charitni-siti-pro-australii.../).

Facebook našeho klubu/

Zpět